Ever
Twitter Facebook Linkedin

Genel Bakış

Temel Yetkinliklerimiz

EVER Endüstri – Enerji Santralleri ve Endüstriyel Tesisler alanında faaliyet gösteren bir firmadır. Kaynaklarımız ve uzmanlığımız, sektör ve müşterilerin gereksinimlerine hızlı ve etkili bir şekilde cevap vermemize olanak vermektedir.

EPC – EVER Endüstri, yurtiçi ve yurtdışı projeleri için muhtelif kombinasyonlarda mühendislik, tedarik ve inşaat faaliyetlerini EPC bazında uygulamaktadır. Özellikle son dönemde, yurtiçi ve yurtdışı enerji, endüstriyel tesis ve proses projelerinde daha başarılı ve aktif bir katılımcı olmak için önemli adımlar atmış bulunmaktayız. Zorlu ekonomik koşullarda bile daha rekabetçi olmamızı sağlayacak yöntemler geliştirmekte olup gelecekteki enerji santrali projelerinde daha önemli roller almayı hedeflemekteyiz. EVER Endüstri olarak; referans dizayn, ana tedarikçi bağlantıları, inşaat/montaj ve proje geliştirme uzmanlıkları gibi çok sayıda önemli yetkinliğe sahibiz.

Müşterilerimize aşağıdaki teknolojiler ile çözümler sunabilmekteyiz:

  • Kombine Çevrim Santralleri
  • Kombine Isı ve Enerji Santralleri
  • Basit Çevrim Enerji Santralleri
  • Geleneksel Termik Enerji Santralleri
  • Yenilebilir Enerji Kaynakları

Emniyet – Emniyet odaklı ve çevre sağlığı açısından uygulanabilir faaliyetler sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Bu hedef iş stratejilerimizin merkezindedir.

Danışmanlık – Geniş perspektiften bakan uzmanlarımız ile müşterilerimize özel bir rekabet üstünlüğü veren, yenilikçi ancak somut çözümler geliştirmekteyiz.

Mühendislik ve Tasarım – Uzman mühendislik şirketleri ile oluşturulmuş stratejik ortaklıklar aracılığıyla en kapsamlı mühendislik ve tasarım çözümleri sunabilmekteyiz. Bu kabiliyet, dünya çapındaki sektör müşterileri için değerli ve güvenilir bir kaynak oluşturmamıza yardımcı olmaktadır.

Tedarik – Yüksek derecede çeşitlilik gösteren “tasarla-inşa et” uzmanlığımız ile müşterilerimiz için en uygun fiyatta, kaliteli ekipman ve hizmetler sağlıyoruz.

İnşaat ve Montaj – EPC projelerinin en önemli ayağı olan inşaat ve montaj işleri, firmamızın en donanımlı olduğu alanlardan biridir.

Devreye Alma – Müşterilerimize baştan sona devreye alma hizmetleri sunmaktayız. Devreye alma hizmetlerimiz, enerji santrallerinin en kritik yapım süreçlerinde dahi emniyetli ve güvenilir santral operasyonu sunmaktadır. Bu kapsamda, tüm sistemlerin bütünlüğünü sağlamak, yapım aşamasındaki tasarım ve inşaat hatalarını tespit etmek ve düzeltmek temel işlerimiz arasındadır. Maliyet kontrolü, iş programına bağlılık, yönetmelikler, emniyet ve çevre sağlığına uygunluk gibi projenin en başından itibaren zorluklarla karşılaşan müşterilerimize etraflı yaklaşım ilkelerimiz ile çözüm getirmekteyiz.

 

İmalat ve Üretim – Hertürlü çelik yapının, basınçlı ekipman ve boru sistemlerinin ASME ve EN gereksinimleri doğrultusunda imalatı ve üretimini yönetebilmekteyiz.

Proje Teslimi / Proje Yönetimi – Müşterilerimizin projelerini zamanında ve bütçesi dâhilinde teslim edilmesini sağlamak amacı ile geliştirilmiş, modern ve gelişmiş yöntemler sunmaktayız.

Teknoloji – Öncü teknolojilerin sürekli takibi stratejik planımızın temel bir bileşenidir. Sürekli gelişen teknoloji portföyümüz her açıdan müşterilerimiz için katma değer sağlamakta ve yenilikçi çözümler sunmaktadır.

Proje Geliştirme, Finans ve Yatırımlar – Portföyümüzde bulunan projeler için proje geliştirme ve finansman temini konularında da hizmet sağlayarak müşteri taleplerini en üst seviyede karşılamaktayız.