Ever
Twitter Facebook Linkedin

Değerler

İŞ AHLAKI

EVER Turizm’in öz değerlerinin belkemiğini etik ve iş dürüstlüğü ilkeleri oluşmaktadır. Çalışanlarımız, iş yaptığımız yerlerdeki kanuni ve yönetsel regülasyonları anlama ve sıkı bir şekilde takip etme yönündeki prensiplerimizi anlamakta ve izlemektedir. Hareketlerimizin, düşünme şeklimizin bir yansıması olduğunun farkındayız.

Müşterilerimize, her gün verdiğimiz kararlar doğrultusunda hayat bulan vaatlerimizin takibi konusunda yardımcı olmaktayız. Tüm şirket çalışanlarımızın sahip olması gereken temel ilkeler:

  • Değerlerimize sadık kalmak,
  • İş çevremize saygı duymak ve bunun oluşmasına yardım etmek,
  • İyi işler yapmak,
  • Birbirlerine saygı göstermek

Bu etik ilkelerine bağlı kalan ve aynı standartlar çerçevesinde hareket eden iş partnerlerimizle birlikte çalışmaktayız.

Çalışanlarımız başkalarından aldıkları emirleri sorgulayabilir ve bunların hukuka veya EVER politikalarına aykırı olduğu konusunda fikir beyan edebilirler. Ayrıca, çalışanlarımızın daha uygun koşullarda sorgulama ve muhtemel ihlalleri bildirebilmeleri için çeşitli raporlama kanalları oluşturmaktayız. Tüm raporları takip etmekte ve kaygıları adil bir şekilde ve zamanında cevap vermek için proaktif tedbirler almaktayız.

ÇEVRE, SAĞLIK VE GÜVENLİK

Uzmanlarımız bugünün inşaat sektörünün güvenlik gereksinimlerinin tam olarak bilincindedir. EVER Endüstri her zaman çevre, sağlık ve güvenlik konusunda kendini ispatlamış işverenler ve kurumlarla çalışmaktadır. Önceliğimiz çalışanlarımızın, alt yüklenicilerimizin ve müşterilerimizin güvenliği ve sağlığını korumaktır.

EVER Endüstri, güvenliğe olan farkındalığı artırmayı amaçlayan daha emniyetli çalışma metotlarını anlatarak çevreyi korumayı teşvik eden sıkı bir İSG eğitim programı uygulamaktadır. İSG El kitabımızda pozitif bir İSG kültürünün kurulmasını sağlamak için organizasyonumuz içerisindeki tüm birimlerin yetki ve sorumlulukları tanımlanmıştır.

Tüm EVER çalışanları İSG ilkelerine tam olarak uymakla yükümlüdür. İSG sistemimizin efektif bir şekilde işlemesi, disiplin prosedürümüz ve ödüllendirme programlarımızla desteklenmiştir.