Ever
Twitter Facebook Linkedin

Yönetim

Selen ERSÜ
Yönetim Kurulu Başkanı


selenersu minik

Selen Ersü, kariyerine 1995 yılında, iş makinaları, elektronik, medikal ekipmanlar, endüstriyel malzemeler ve sigorta hizmetleri konularında hizmet veren Gama Ticaret A.Ş’de Pazarlama Müdürü Asistanı olarak başlamıştır. Dünyaca bilinen markaların bölge dağıtıcısı olan bu şirket, ürünlerin servis ağından da sorumlu olmuştur. Selen Ersü, dünya genelinde tanınmış şirketlerin ortaklarıyla çalışma fırsatı bulduğu bu şirkette, şirket portfolyosu içindeki ürünlerin günlük pazarlanması ve satışında yer almıştır. Gama Ticaret A.Ş.’de çalıştıktan sonra, 2000 yılında kendi ticaret şirketini kurmaya karar vermiş, 2006 yılında ise, ilk oteli olan Mega Residence Ankara ile turizm sektöründe yer almıştır. Selen Ersü EVER Ticaret A.Ş.’nin kurucusu ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

 

 

V. Maviş ERSÜ
Yönetim Kurulu Üyesi

 

mismamis1

Maviş Ersü, kariyerine 1995 yılında Imago Yazılım Şirketi’nde çalışmakla başlamıştır. Çocuklar için Irish DK oyun-eğitim yazılımlarının Türkiye’deki uyarlanması ve bunların satışlarından sorumlu olmuştur. Şirkette Genel Müdür pozisyonuna yükseldi. 1997 yılı itibariyle bir İnternet Hizmet Sağlayıcı olan Surf Co. adlı diğer bir bilişim şirketinde çalışmaya devam etmiştir. Buna ek olarak, Web Tasarlama ve aynı zamanda Microsoft Yetkili Eğitim Merkezi‘nde çalışmıştır. Şirketin tüm birimlerinden sorumlu Genel Koordinatör pozisyonuna gelmiş ve Bilişim Ağı Sistemleri’nden sorumlu oldu. 2002 yılında EVER Turizm şirketine katılmıştır.

 

 

 

Mehmet Metin Gürler
Genel Müdür

 

metinbey minik

Metin Gürler, Kiska Holding’in pazarlama ve ticaret bölümünde  kariyerine başlamıştır. Sırasıyla, Satış Temsilcisi, Ticaret Müdürü, pazarlama koordinatörü ve Kiska Ticaret ve Pazarlama A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı pozisyonlarında görev almıştır. 1992 ve 1993 yılları arasında sürdürdüğü yönetsel tecrübeleri kendisinde toplayarak bir İhracat-İthalat şirketi kurmuştur. 1994 yılında Gama Holding’e geçerek Gama Ticaret, Pazarlama ve Turizm Şirketi’nde Ticaret Müdürü olarak çalışmaya başlamıştır. Uluslar arası bir iş ortaklığı olan  Birecik Barajı ve Hidroelektrik Santralı  Projesi’nin anahtar teslimi tedarik servisini başka bir deyişle  satın alma  operasyonunu yönetmiştir. Baskı makinaları sektörünün önder firmalarından biri olan Amerikan  Xerox Şirketi’nin  üretimi olan çeşitli malzemelerinin, satışları veservis operasyonlarını Ankara ve İstanbul’un belirli bölgelerinde distribütör olarak yönetmiştir. Buna ek olarak, Gama Holding’in uluslararası zincir otellerinden olan Türkiye’de Antalya Belek bölgesinde yer alan  Ramada Rönesans Oteli ve Rusya’da Radisson Lazurnaya Sochi Oteli yönetimlerinde görev almıştır. Son olarak, 10 yıldır medikal alanda dünya lideri olan Zimmer Ortopedik Şirketi’nin Türkiye distribütörlüğünden sorumlusu olarak faaliyetlerine devam etmiştir. 2011 yılının Mart ayında Gama’dan ayrılarak EVER Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye katılmıştır.